Adebajor krivi brata i pismo za neodlazak u Real!

Afrički napadač siguran je da je pismo njegovog rođenog brata uticalo na to da ga Real Madrid ne otkupi od Mančester sitija.

Fudbal 21.07.2017 | 10:00
Adebajor krivi brata i pismo za neodlazak u Real!
Svega šest meseci je Emanuel Adebajor bio fudbaler Real Madrida, kao pozajmljeni igrač Mančester sitija, a prema njegovoj verziji priče to bi bilo i duže da se nije umešao njegov BRAT.

Napadač iz Togoa je u zimu 2011. godine stigao u "kraljevski klub" kao ispomoć nakon povreda i uspeo je i sa malom minutažom, pretežno ulazivši sa klupe, da postigne čak osam golova za Real Madrid, no njegova karijera je i pre toga krenula silaznom putanjom.

U izjavi za Bi-Bi-Si (BBC) ispričao je da Real nije želeo da ga otkupi za 16 miliona evra, ali da bi postepeno uspeli da ubede Siti da smanji otkupnu cenu.

Međutim, umešao se njegov rođeni brat...

"Uradio sam sve kako bih ostao u Real Madridu, ali zbog mog brata nisam. On je poslao pismo, zvanično pismo koje je navodno potpisala porodica Adebajor, u kom kaže da ne bi trebalo da me zadrže. Ne kažem da su zbog toga odlučili da me ne otkupe, ali je sigurno to uticalo na njihovu odluku, bar 10% - što je opet mnogo", objašnjava Adebajor koji trenutno igra u Turskoj.

Afrički napadač nije u dobrim odnosima sa porodicom. Razlog je novac.

"Više ne pričam sa porodicom jer mi ne pomažu da radim svoj posao kako ja želim. Kada god me nazovu to je zato što im nešto treba. Trebalo bi da brinu o meni, a ne o novcu...", konstatovao je razočarano Adebajor.

Ovaj napadač je ponikao u Mecu, preko Monaka stigao do Arsenala, ali od odlaska iz Londona nije bio onaj stari. Igrao je i za Totenhem i Kristal Palas, a trenutno je član Bašakšehira.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar