Стојковић прецртан у Нотингему!

Шумари се растају са репрезентативним голманом Србије!

Фудбал 20.07.2017 | 20:00
Стојковић прецртан у Нотингему!
Први голман репрезентације Србије Владимир Стојковић (33) прецртан је у Нотингем Форесту. Он се налази у групи фудбалера којима је менаџер Марк Ворбартон ставио до знања да су слободни у потрази за новом средином и да на њих више не рачуна, пише локални лист Нотингем пост.

Тиме ће се окончати вишемесечна агонија репрезентативног голмана Орлова на Сити Граунду где није забележио ниједан минут још од 14. фебруара и утакмице са Фуламом (2:3). После солидног старта у Нотингему, када је наследио голмана Де Вриса који је отишао у Селтик, Стојковић је запао у немилост стручног штаба, можда и зато што је имао пуно посла поред очајне одбране Шумара.

У другом делу сезоне потпуно је изгубио место и на клупи, па је финиш дочекао на трибинама. Иако има уговор на још годину дана са Шумарима, па финансијски сигурно није угрожен, видећемо да ли ће Стојке пожурити са избором нове средине јер му је минутажа неопходна како би задржао место стартера на голу репрезентације Србије.

Поред Владимира Стојковића у редовима Нотингем Фореста прецртани су и штопер Данијел Перки (32), као и португалски офанзивац Лика (28). 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар