Stojković precrtan u Notingemu!

Šumari se rastaju sa reprezentativnim golmanom Srbije!

Fudbal 20.07.2017 | 20:00
Stojković precrtan u Notingemu!
Prvi golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković (33) precrtan je u Notingem Forestu. On se nalazi u grupi fudbalera kojima je menadžer Mark Vorbarton stavio do znanja da su slobodni u potrazi za novom sredinom i da na njih više ne računa, piše lokalni list Notingem post.

Time će se okončati višemesečna agonija reprezentativnog golmana Orlova na Siti Graundu gde nije zabeležio nijedan minut još od 14. februara i utakmice sa Fulamom (2:3). Posle solidnog starta u Notingemu, kada je nasledio golmana De Vrisa koji je otišao u Seltik, Stojković je zapao u nemilost stručnog štaba, možda i zato što je imao puno posla pored očajne odbrane Šumara.

U drugom delu sezone potpuno je izgubio mesto i na klupi, pa je finiš dočekao na tribinama. Iako ima ugovor na još godinu dana sa Šumarima, pa finansijski sigurno nije ugrožen, videćemo da li će Stojke požuriti sa izborom nove sredine jer mu je minutaža neophodna kako bi zadržao mesto startera na golu reprezentacije Srbije.

Pored Vladimira Stojkovića u redovima Notingem Foresta precrtani su i štoper Danijel Perki (32), kao i portugalski ofanzivac Lika (28). 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar