Наполи понудио трампу за Лазовића!

Наполитанци после фијаска са Беренгером желе Србина из Ђенове.

Фудбал 20.07.2017 | 19:45
Наполи понудио трампу за Лазовића!
Недавно је стидљиво поменута најава да је Наполи један од заинтересованих клубова за Дарка Лазовића, а сада стижу потрвде са многих релевантних адреса у Италији. Спортски дневник Коријере дело Спорт је само један од медија на Чизми који тврди да је Наполи заинтересован за Србина.

И да је чак спремио конкретну понуду!

Наиме, Наполитанцима је неопходан играч Лазовићевог профила који дејствује по десној страни у формацији са тројицом играча у последњој линији. Исти онај систем у којем Лазовић игра у Ђенови. Недељама је Наполи за ту улогу јурио Алекса Беренгера из Осасуне који играо десни бочни играч. Шпанац је био на прагу Напуља, остало је још само да се усагласе детаљи, а онда је уследио шок! Торино је експресно завршио куповину Беренгера и отео га Наполитанцима испред носа.

Тако је прича о стидљивом распитивању за Лазовића прерасла у конкретан интерес. Наполи је спремио прву понуду Грифонима. У питању је трампа: Ђакерини за Лазовића!

Ђакерини је прошлог лета дошао у Напуљ али се није снашао и налази се на трансфер листи. Ђенова се помињала као један од заинтересованих клубова за италијанског репрезентативца, па је Наполи решио да убије две муве једним ударцем: Да се решиЂакеринија и добије Лазовића.

Међутим, Ђенова за сада одбија ту опцију.

„Лазовић је Ђеновин играч, неће бити продат и остаје са нама. Ђакерини је сјајан играч, многи клубови би га пожелели, не само ми“, рекао је Ђеновин спортски директор Марио Донатели.

Дакле, за сада је Лазовић недодирљив за Наполитанце. Међутим, до краја прелазног рока је још скоро месец и по дана, а знамо да се у Италији многе ствари на фудбалској пијаци решавају у минут до 12.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар