Napoli ponudio trampu za Lazovića!

Napolitanci posle fijaska sa Berengerom žele Srbina iz Đenove.

Fudbal 20.07.2017 | 19:45
Napoli ponudio trampu za Lazovića!
Nedavno je stidljivo pomenuta najava da je Napoli jedan od zainteresovanih klubova za Darka Lazovića, a sada stižu potrvde sa mnogih relevantnih adresa u Italiji. Sportski dnevnik Korijere delo Sport je samo jedan od medija na Čizmi koji tvrdi da je Napoli zainteresovan za Srbina.

I da je čak spremio konkretnu ponudu!

Naime, Napolitancima je neophodan igrač Lazovićevog profila koji dejstvuje po desnoj strani u formaciji sa trojicom igrača u poslednjoj liniji. Isti onaj sistem u kojem Lazović igra u Đenovi. Nedeljama je Napoli za tu ulogu jurio Aleksa Berengera iz Osasune koji igrao desni bočni igrač. Španac je bio na pragu Napulja, ostalo je još samo da se usaglase detalji, a onda je usledio šok! Torino je ekspresno završio kupovinu Berengera i oteo ga Napolitancima ispred nosa.

Tako je priča o stidljivom raspitivanju za Lazovića prerasla u konkretan interes. Napoli je spremio prvu ponudu Grifonima. U pitanju je trampa: Đakerini za Lazovića!

Đakerini je prošlog leta došao u Napulj ali se nije snašao i nalazi se na transfer listi. Đenova se pominjala kao jedan od zainteresovanih klubova za italijanskog reprezentativca, pa je Napoli rešio da ubije dve muve jednim udarcem: Da se rešiĐakerinija i dobije Lazovića.

Međutim, Đenova za sada odbija tu opciju.

„Lazović je Đenovin igrač, neće biti prodat i ostaje sa nama. Đakerini je sjajan igrač, mnogi klubovi bi ga poželeli, ne samo mi“, rekao je Đenovin sportski direktor Mario Donateli.

Dakle, za sada je Lazović nedodirljiv za Napolitance. Međutim, do kraja prelaznog roka je još skoro mesec i po dana, a znamo da se u Italiji mnoge stvari na fudbalskoj pijaci rešavaju u minut do 12.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar