Потписао за Верону, па одлучио да се пензионише?!

Антонио Касано, несташни дечко италијанског фудбала, изгледа, не престаје да изненађује.

Фудбал 18.07.2017 | 16:00
Потписао за Верону, па одлучио да се пензионише?!
Пре 8 дана, Антонио Касано потписао је уговор са Вероном.

Али, данас се прочуло да је легендарни фудбалер Роме, Сампдорије, Милана, Интера, Парме, али и Реал Мадрида, одлучио да престане да се бави активним играњем фудбала у својој 35. години!

Касано није играо претходних годину дана, па ова одлука и није изненађујућа. Али, јесте то што је пре само недељу дана потписао за Верону, чиме је јасно ставио до знања да жели још да игра.

Један је од најталентованијих играча своје генерације. Одиграо је 39 утакмица за репрезентацију Италије, али није био у шампионској генерацији која је 2006. године освојила титулу првака света због лоше сезоне коју је имао у Реал Мадриду.

Како је најављено, током поподнева Касано ће се обратити јавности званичним саопштењем у коме ће открити разлоге за напрасни одлазак из Вероне. Антонио је 10. јула потписао уговор са повратником у Серију А, али је потом одлучио да напусти тим тренераФабија Пекије.

Ново окружење га је дочекало с великом еуфоријом, а успео је да одигра и две пријатељске утакмице у новом клубу. Међутим, после нешто више од недељу дана. популарни Петар Пан је донео неочекивану одлуку да се поздрави са Вероном, а вероватно и са професионалним фудбалом.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар