Potpisao za Veronu, pa odlučio da se penzioniše?!

Antonio Kasano, nestašni dečko italijanskog fudbala, izgleda, ne prestaje da iznenađuje.

Fudbal 18.07.2017 | 16:00
Potpisao za Veronu, pa odlučio da se penzioniše?!
Pre 8 dana, Antonio Kasano potpisao je ugovor sa Veronom.

Ali, danas se pročulo da je legendarni fudbaler Rome, Sampdorije, Milana, Intera, Parme, ali i Real Madrida, odlučio da prestane da se bavi aktivnim igranjem fudbala u svojoj 35. godini!

Kasano nije igrao prethodnih godinu dana, pa ova odluka i nije iznenađujuća. Ali, jeste to što je pre samo nedelju dana potpisao za Veronu, čime je jasno stavio do znanja da želi još da igra.

Jedan je od najtalentovanijih igrača svoje generacije. Odigrao je 39 utakmica za reprezentaciju Italije, ali nije bio u šampionskoj generaciji koja je 2006. godine osvojila titulu prvaka sveta zbog loše sezone koju je imao u Real Madridu.

Kako je najavljeno, tokom popodneva Kasano će se obratiti javnosti zvaničnim saopštenjem u kome će otkriti razloge za naprasni odlazak iz Verone. Antonio je 10. jula potpisao ugovor sa povratnikom u Seriju A, ali je potom odlučio da napusti tim treneraFabija Pekije.

Novo okruženje ga je dočekalo s velikom euforijom, a uspeo je da odigra i dve prijateljske utakmice u novom klubu. Međutim, posle nešto više od nedelju dana. popularni Petar Pan je doneo neočekivanu odluku da se pozdravi sa Veronom, a verovatno i sa profesionalnim fudbalom.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar