Филмска потера за крадљивцима

Возачи и путници-намерници на италијанском аутопуту А1 кроз покрајину Тоцкану минулог викенда сведочили су потери у стилу најбољих акционих филмова, извештавају локални медији.

Босна и Херцеговина 18.07.2017 | 09:16
Филмска потера за крадљивцима
У средишту пажње била су двојица држављана БиХ – старости 51, односно 31 годину – настањени у месту Ђуљано ин Кампања (Напуљ).
 
Они су упали у златару у месту Таварнузе, близу Фиренце, у намери да изврше пљачку. Безуспешно су покушали отворити сеф, али су активирали алармни систем повезан с полицијском станицом у Фиренци.

Уместо драгоценостима из сефа Босанци су се морали задовољити сатовима, ланцима и другим вредним предметима из излога златаре.

Побегли су у БМW, но врло брзо им је за петама била полиција. Уследила је драматична потера италијанским аутопутем А1 при чему се БМW у којем су били Босанци кретао брзином од 200 км/х.

Током потере патрола италијанске саобраћајне полиције из Батифолеа (Арецо) испалила је три хица упозорења у правцу БМW. Ни то није било довољно да заустави Босанце који су наставили вожњу "цик-цак".

Након 20-ак минута јурњаве БМW је заустављен на одмаралишту у близини Монте Сан Савино (Арецо). Ни тада се провалници из БиХ нису желели предати него су прескочили мрежну ограду и трчећи побегли у оближње поље, преноси Радио Сарајево.

Полицајци су их успели зауставити и ухапсити, а једног од провалника окрзнуо је метак због чега је смештен у болницу у Арецу.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брзи

18.07.2017 07:41

Људи се само салили,па ви не познате босанце.

ОДГОВОРИТЕ