Звезда: Стигла милионска понуда за Рачића!

Нове опције за голмана и 250. 000 евра до Родића! Ври на Маракани. . . !

Фудбал 18.07.2017 | 10:15
Звезда: Стигла милионска понуда за Рачића!
Од браће Илић (Луке и Ивана) на Маракану ће да слети 5.500.000 евра, од голмана Филипа Манојловића још 1.200.000, већ је инкасиран новац од Михаила Ристића (2.000.000), међутим, то по свему судећи неће бити једине продаје Звездине деце овог лета. Сви су изгледи да би низ могао да настави - Урош Рачић.

Талентовани везиста је тек закорачио на велику сцену, одиграо је 90 минута реванша са Флоријаном и ушао у надокнади времена на гостовању Иртишу, али потенцијал којим располаже, демонстриран у млађим репрезентативним категоријама, очигледно се цени ван граница Србије. Тако Вечерње новости, које су прве и најавиле трансфер браће Илић, сад пишу да је Црвена звезда добила понуду за Рачића. Вредну 1.500.000 евра, с тим да се не наводи име клуба.

„Нова главобоља за Управни одбор, поготово што је статисти везиста већ близу првог тима, добија шансу и уколико се устали у стартној постави, цена може пбрзо да му прерасте понуђену“, образлажу Новости интересовање за момка из „класе 1998“.

Исти извор додаје да би црвено-бели могли да добију још једног левог бека. Дуго се прича о повратку Милана Родића у српски фудбал. Некадашњи члан ОФК Београда је уговором везан на Крила Совјетов, али према свим показатељима његов долазак на Маракану је договорен. Једини што је у томе што Руси чекају да им вицепрвак Србије уплати 250.000 евра на рачун, на име обештећења.

Кад трансакција буде извршена, тернер Владан Милојевић ће добити још једну опцију крај леве аут линије, а капитен Душан Анђелковић конкурента за место у тиму уз младог Стефана Милошевића, јер се Родић најбоље сналази на тој позицији.

С обзиром да је прелазак Филипа Манојловића у Хетафе питање тренутка, управа Црвене звезде ужурбано трага за новим голманом. У први план искочио је репрезентативац Канаде Милан Борјан, тренутно под уговором са Лудогорецом, писало се да је генерални директор Звездан Терзић звао и некадашњег првотимца Партизана Бојана Шаранова, а од јутрос су на менију још две опције.

Прва је мање реална. Реч је о Александру Јовановићу, чувару мреже Архуса, који успешно брани у Данској и има позиве платежно далеко бољих клубова него што је Звезда, али је процена да је за његов развој најбоље да брани још једну сезону у тамошњем првенству, док је друга варијанта и пруступачнија и реалнија.

У питању је Милан Мијатовић (30), први голман Будућности, који је, уверава Блиц, челницима Звезде запао за око прошлог уторка. Био је најбољи појединац подгоричког тима у поразу од Партизана. Иако је примио два гола (један из пенала) скинуо је неколико зицера и потврдио статус А репрезентативца Црне Горе.

Договор са управом Будућности би био изводљив, тим пре што Подгоричани желе од црвено-белих да позајме шпица Владимира Јововића. Све би могло да буде јасније већ после реванша другог кола квалификација за Лигу шампиона, пошто ће Мијатовић имати још једну приклику да против тима из Хумске покаже какав је голман.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар