ЛШ - Партизан у ПГ: Ко иде на клупу, а ко у стартних 11?!

Две промене, формација иста као у Београду.

Фудбал 18.07.2017 | 12:45
ЛШ - Партизан у ПГ: Ко иде на клупу, а ко у стартних 11?!
Одбрана се неће мењати, офанзивни део хоће. Партизанов тим за гостовање у Подгорици, по свему судећи, претрпеће две измене у односу на стартних 11 са београдске премијере квалификација за Лигу шампиона.

Шеф струке црно-белих Мирослав Ђукић је, пише Спортски журнал на основу потеза које је вукао на јучерашњем тренингу, одлучио да реванш против Будућности почну Леонардо да Силва Соза и Петар Ђуричковић. Први не месту левог крила, а други у улози централног везног, највероватније иза нападача Уроша Ђурђевића.

То значи да би Ђукић остао веран формацији из првог сусрета, 4-2-3-1. У том случају на клупу за резерве преселили би се Немања Михајловић и Леандре Тавамба, неубедљиви пре шест дана у Хумској 1.

Наводи све на закључак да ће утакмицу почети:

Кљајић - Вулићевић, Ћирковић, Остојић, Немања Г. Милетић - Евертон, Косовић - Јанковић, Ђуричковић, Леонардо - Ђурђевић.

Црно-бели имају 2:0 из првог сусрета, реванш је на програму у уторак од 20.45, уиз директан пренос на ТВ Аренаспорт 1, а бољи из овог двомеча ће на мегдан Олимпијакосу у трећој елиминационој рунди.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар