LŠ - Partizan u PG: Ko ide na klupu, a ko u startnih 11?!

Dve promene, formacija ista kao u Beogradu.

Fudbal 18.07.2017 | 12:45
LŠ - Partizan u PG: Ko ide na klupu, a ko u startnih 11?!
Odbrana se neće menjati, ofanzivni deo hoće. Partizanov tim za gostovanje u Podgorici, po svemu sudeći, pretrpeće dve izmene u odnosu na startnih 11 sa beogradske premijere kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef struke crno-belih Miroslav Đukić je, piše Sportski žurnal na osnovu poteza koje je vukao na jučerašnjem treningu, odlučio da revanš protiv Budućnosti počnu Leonardo da Silva Soza i Petar Đuričković. Prvi ne mestu levog krila, a drugi u ulozi centralnog veznog, najverovatnije iza napadača Uroša Đurđevića.

To znači da bi Đukić ostao veran formaciji iz prvog susreta, 4-2-3-1. U tom slučaju na klupu za rezerve preselili bi se Nemanja Mihajlović i Leandre Tavamba, neubedljivi pre šest dana u Humskoj 1.

Navodi sve na zaključak da će utakmicu početi:

Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Kosović - Janković, Đuričković, Leonardo - Đurđević.

Crno-beli imaju 2:0 iz prvog susreta, revanš je na programu u utorak od 20.45, uiz direktan prenos na TV Arenasport 1, a bolji iz ovog dvomeča će na megdan Olimpijakosu u trećoj eliminacionoj rundi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar