1.000 евра за ноћ у хотелу у Скопљу?!

Скопски угоститељи увидели прилику да зараде преко ноћи - цене у хотелима и до 10 пута веће пред меч Суперкупа Европе Реал Мадрид - Манчестер јунајтед 8. августа!

Фудбал 19.07.2017 | 18:00
1.000 евра за ноћ у хотелу у Скопљу?!
Навијачи Манчестер јунајтеда и Реал Мадрида који су преко разних онлине сајтова за хотеле желели да резервишу собе у скопским хотелима, прилично су бесни због цена.

Наиме, поједини скопски хотели, увидевши да ће навијачи два велика светска клуба похрлити на меч Суперкупа Европе 8. августа, одлучили да зараде преко ноћи, повећавајући своје цене и до 10 пута!

Тако, рецимо, у појединим хотелима ноћење сада кошта и до 1.000 евра!!!

Председник Хотелске асоцијације Македоније Крсте Блажевски каже да би ово могло негхативно да се одрази на репутацију земље, додајући да су руке везане и тој асоцијацији, али и надлежном Министарству туризма које не може да утиче на хотелијере.

Једино што је могуће јесте да они који су резервисали хотел раније и платили аванс, по знатно нижим ценама, сада могу да туже хотеле ако су у међувремену променили цене и знатно их повећали.

Блажевски је додао и да је велики број навијача оба клуба, у међувремену, отказао резервације и да су се одлучили за спавање у хотелима у околним земљама (Србија, Бугарска).

Влада Македоније је у међувремену апеловала на хотеле да се "уразуме", а запретила је и препродавцима карата.

Утакмица освајача титуле првака Европе, Реала и Лиге Европе, Манчестера биће одиграна на скопском стадиону "Филип Други".  

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар