ЛШ: Партизан отпутовао у Подгорицу...

Опрезно, на победу! Фудбалери Партизана отпутовали су у Подгорицу, на реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Будућности.  Ђурђевић: Гол што пре! Нападач Партизана верује да би гол за Партизан у раној фази утакмице у Подгорици значио и пласман у 3. коло квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 17.07.2017 | 20:15
ЛШ: Партизан отпутовао у Подгорицу...
Меч је на програму у уторак од 20:45 на Градском стадиону, где ће црно-бели бранити 2:0 из првог сусрета у Београду.

Тренер шампиона Србије Мирослав Ђукић на пут је повео 20 играча, међу којима је и Бразилац Леонардо да Силва Соуза.

"Имамо солидну предност, али ништа није готово. Очекујемо тешко гостовање, знамо да ће Будућност да нас нападне. Ми ћемо чекати шансу да што пре постигнемо гол. Партизан увек иде на победу", рекао је нападач Урош Ђурђевић.

"Показали смо квалитет у првом мечу, па очекујемо да прођемо даље. Бољи смо тим од Будућности, али поштујемо ривала. Не смемо никога да потцењујемо, то може негативно да се врати. Само озбиљан приступ води у следеће коло", рекао је Немања Михајловић.

"Биће тешко јер смо у првој утакмици могли да стекнемо већу предност. Морамо да будемо опрезни. Играћемо на доброј подлози, пред пуним трибинама, а надам се да ће бити и наших навијача, јер нам много значе. Спрема се атмосфера каква дуго није виђена у Црној Гори", рекао је Партизанов Цетињанин Марко Јанковић.

Подгоричани су у Београду били потпуно дефанзивни, надајући се да ће шансу дочекати из контранапада. Ипак, до краја дуела остали су безопасни. У Партизану верују да ће као домаћини потпуно променити тактику.

"Очекујемо да Будућност нападне, јер има негативан резултат. Ми ћемо чекати шансу и трудити се да постигнемо што пре гол", поручио је најбољи стрелац Партизана

Олимпијакос?

"Сигурно најтежи противник, али о њима ћемо после меча у Подгорици", био је кратак Урош Ђурђевић.

Леви бек Немања Милетић каже да Партизан неће дозволити противнику да "полети".

"Очекивања су позитивна, имамо добар резултат. Знамо шта нас чека и желимо да приведемо двомеч крај. Будућност види своју шансу и сигурно се неће предати. Ми смо ту да им не дозволимо да полете и да помисле да могу у 3. коло."

И за њега је Олимпијакос још увек затворена тема.

"Не размишљамо о Олимпијакосу, фокусирани смо на Будућност."

Немања Михајловић сматра да је Партизана боља екипа од Подгоричана.

"Показали смо у првом мечу да смо квалитетнији од Будућности, али ривала респектујемо. Не смемо да потценимо противника нимало, јер то онда може да се окрене против нас. Идемо у Црну Гору спремни и на победу."

У Подгорицу је отпутовао и млади нападач Ђорђе Јовановић.

"Ништа нисмо завршили, осим првог дела посла. Ако будемо поновили игру из Београда мислим да ће бити довољно за пролаз. Очекујем да ће Будућност бити мало агресивнија, јер мора да јури резултат. Ми ћемо се потрудити да то искористимо."

Са екипом су отпутовали и председник клуба Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура, спортски директор Ивица Илиев, члан УО Горан Скоробаћ, директор маркетинга Предраг Вујовић.

Голмани: Филип Кљајић, Немања Стевановић;

Одбрана: Мирослав Вулићевић, Немања Г. Милетић, Лазар Ћирковић, Светозар Марковић, Бојан Остојић и Немања Р. Милетић;

Везни ред: Марко Јанковић, Петар Ђуричковић, Евертон Луиз, Марко Јевтовић, Небојша Косовић, Немања Михајловић, Данило Пантић, Леонардо да Силва, Саша Илић;

Напад: Урош Ђурђевић, Леандре Тавамба, Ђорђе Јовановић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар