LŠ: Partizan otputovao u Podgoricu...

Oprezno, na pobedu! Fudbaleri Partizana otputovali su u Podgoricu, na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti.  Đurđević: Gol što pre! Napadač Partizana veruje da bi gol za Partizan u ranoj fazi utakmice u Podgorici značio i plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 17.07.2017 | 20:15
LŠ: Partizan otputovao u Podgoricu...
Meč je na programu u utorak od 20:45 na Gradskom stadionu, gde će crno-beli braniti 2:0 iz prvog susreta u Beogradu.

Trener šampiona Srbije Miroslav Đukić na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Brazilac Leonardo da Silva Souza.

"Imamo solidnu prednost, ali ništa nije gotovo. Očekujemo teško gostovanje, znamo da će Budućnost da nas napadne. Mi ćemo čekati šansu da što pre postignemo gol. Partizan uvek ide na pobedu", rekao je napadač Uroš Đurđević.

"Pokazali smo kvalitet u prvom meču, pa očekujemo da prođemo dalje. Bolji smo tim od Budućnosti, ali poštujemo rivala. Ne smemo nikoga da potcenjujemo, to može negativno da se vrati. Samo ozbiljan pristup vodi u sledeće kolo", rekao je Nemanja Mihajlović.

"Biće teško jer smo u prvoj utakmici mogli da steknemo veću prednost. Moramo da budemo oprezni. Igraćemo na dobroj podlozi, pred punim tribinama, a nadam se da će biti i naših navijača, jer nam mnogo znače. Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori", rekao je Partizanov Cetinjanin Marko Janković.

Podgoričani su u Beogradu bili potpuno defanzivni, nadajući se da će šansu dočekati iz kontranapada. Ipak, do kraja duela ostali su bezopasni. U Partizanu veruju da će kao domaćini potpuno promeniti taktiku.

"Očekujemo da Budućnost napadne, jer ima negativan rezultat. Mi ćemo čekati šansu i truditi se da postignemo što pre gol", poručio je najbolji strelac Partizana

Olimpijakos?

"Sigurno najteži protivnik, ali o njima ćemo posle meča u Podgorici", bio je kratak Uroš Đurđević.

Levi bek Nemanja Miletić kaže da Partizan neće dozvoliti protivniku da "poleti".

"Očekivanja su pozitivna, imamo dobar rezultat. Znamo šta nas čeka i želimo da privedemo dvomeč kraj. Budućnost vidi svoju šansu i sigurno se neće predati. Mi smo tu da im ne dozvolimo da polete i da pomisle da mogu u 3. kolo."

I za njega je Olimpijakos još uvek zatvorena tema.

"Ne razmišljamo o Olimpijakosu, fokusirani smo na Budućnost."

Nemanja Mihajlović smatra da je Partizana bolja ekipa od Podgoričana.

"Pokazali smo u prvom meču da smo kvalitetniji od Budućnosti, ali rivala respektujemo. Ne smemo da potcenimo protivnika nimalo, jer to onda može da se okrene protiv nas. Idemo u Crnu Goru spremni i na pobedu."

U Podgoricu je otputovao i mladi napadač Đorđe Jovanović.

"Ništa nismo završili, osim prvog dela posla. Ako budemo ponovili igru iz Beograda mislim da će biti dovoljno za prolaz. Očekujem da će Budućnost biti malo agresivnija, jer mora da juri rezultat. Mi ćemo se potruditi da to iskoristimo."

Sa ekipom su otputovali i predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, član UO Goran Skorobać, direktor marketinga Predrag Vujović.

Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović;

Odbrana: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Lazar Ćirković, Svetozar Marković, Bojan Ostojić i Nemanja R. Miletić;

Vezni red: Marko Janković, Petar Đuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Nebojša Kosović, Nemanja Mihajlović, Danilo Pantić, Leonardo da Silva, Saša Ilić;

Napad: Uroš Đurđević, Leandre Tavamba, Đorđe Jovanović.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar