ЛШ: "Под Горицом" - РАСПРОДАТО!

Подгоричани верују у успех против Партизана, а мотив више је распродат стадион два дана уочи меча! Подгоричани верују у чудо, Никшићани уз Партизан! Фудбалере Партизана очекује паклена атмосфера на Градском стадиону у Подгорици против Будућности у уторак увече.

Фудбал 17.07.2017 | 17:15
ЛШ: "Под Горицом" - РАСПРОДАТО!
Стадион под Горицом у уторак биће скоро пун!

Партизан у Подгорицу на мегдан Будућности, у реванш мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона, носи капиталних 2:0. Али, шампион Црне Горе се не предаје и навијачи плаво-белих верују у сензацију.

Улазнице, које су до сада пуштене у продају су плануле. Како преносе "Вијсети", све карте које су биле доступне путем требовања су распродате, а мали део биће пуштен у слободну продају и то само у понедељак од девет до 14 и од 18 до 20 часова.

Стадион, ипак, неће бити испуњен до последњег места, јер ће сектор предвиђен за гостујуће навијаче остати потпуно празан, али и остатак јужне трибине.

После казне УЕФА и забране навијачима Партизана организован долазак у Подгорицу, домаћин утакмице није штампао улазнице за тај део стадиона.

Партизанови Црногорци, Марко Јанковић и Небојша Косовић, и поред казне Европске фудбалске федерације, верују да ће навијачи Партизана појединачно успети да набаве карте и да ће на трибинама стадиона Будућности осетити подршку.

Крилни нападач Будућности Миљан Влаисављевић верује у чудо.

"Ништа није готово, можемо да стигнемо два гола минуса из Београда. Уверен сам да ће у Подгорици утакмица бити потпуно другачија у односу на прву. Нема дилеме, напашћемо Партизан. Другог избора немамо. Очекујем велику подршку навијача и уз мало среће можемо да направимо чудо", поручио је Влаисављевић, преносе "Вијести".

Он је истакао да су се Подгоричани у Београду свесно повукли.

"Свесни индувидалног квалитета који поседује Партизан настојали смо да затворимо прилазе голу и сачекамо прилику да из контранапада угрозимо ривала. Добро смо изгледали у првом делу. Међутим, у наставку је Партизан заиграо много агресивније ношен подршком са трибина. Први гол смо примили после кикса у одбрани и то нас је пореметило. Дошло је до пада концентрације, а затим и казна у виду другог гола. Голман Милан Мијатовић је сјајно одрадио свој дио посла, па сада можемо да се надамо пласману у наредну рунду."

Влаисављевић каже да је Партизан боља екипа.

"Партизан је објективно квалитетнија екипа и јасно је да је фаворит. Ипак, имамо чему да се надамо, резултат из прве утакмице није тако лош", подвукао је Влаисављевић.

Црно-бели ће без подршке својих навијача бранити 2:0 из Хумске, у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Како јављају подгорички медији, Будућност је распродала све карте које су биле доступне путем требовања, док ће се тек мали пакет улазница наћи на благајнама СЦ "Морача" у понедељак 9-14 и 18-20 часова.

Трибине стадиона Под Горицом чији је капацитет 15.000 места неће бити попуњене до последњег места јер ће јужна трибина остати празна.

Она је резервисана за гостујуће навијаче, али је УЕФА казнила Партизана забраном довођења својих присталица на гостовања, па у уторак увече неће бити огранизованог навијача "гробара".

"Долази 20 Косовића! Сигуран сам да ћемо имати велику подршку у главном граду Црне Горе", изјавио је за "Спортски журнал" везиста Партизана Небојша Косовић, момак родом из Никшића.

Партизан је на свом терену одрадио велики део посла, у Хумској су скоро већ почели да планирају спектакл са Олимпијакосом у трећој рунди, али Подгоричани се нису предали.

Реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона између Будућности и Партизана игра се у уторак од 20:45 часова.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар