LŠ: "Pod Goricom" - RASPRODATO!

Podgoričani veruju u uspeh protiv Partizana, a motiv više je rasprodat stadion dva dana uoči meča! Podgoričani veruju u čudo, Nikšićani uz Partizan! Fudbalere Partizana očekuje paklena atmosfera na Gradskom stadionu u Podgorici protiv Budućnosti u utorak uveče.

Fudbal 17.07.2017 | 17:15
LŠ: "Pod Goricom" - RASPRODATO!
Stadion pod Goricom u utorak biće skoro pun!

Partizan u Podgoricu na megdan Budućnosti, u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, nosi kapitalnih 2:0. Ali, šampion Crne Gore se ne predaje i navijači plavo-belih veruju u senzaciju.

Ulaznice, koje su do sada puštene u prodaju su planule. Kako prenose "Vijseti", sve karte koje su bile dostupne putem trebovanja su rasprodate, a mali deo biće pušten u slobodnu prodaju i to samo u ponedeljak od devet do 14 i od 18 do 20 časova.

Stadion, ipak, neće biti ispunjen do poslednjeg mesta, jer će sektor predviđen za gostujuće navijače ostati potpuno prazan, ali i ostatak južne tribine.

Posle kazne UEFA i zabrane navijačima Partizana organizovan dolazak u Podgoricu, domaćin utakmice nije štampao ulaznice za taj deo stadiona.

Partizanovi Crnogorci, Marko Janković i Nebojša Kosović, i pored kazne Evropske fudbalske federacije, veruju da će navijači Partizana pojedinačno uspeti da nabave karte i da će na tribinama stadiona Budućnosti osetiti podršku.

Krilni napadač Budućnosti Miljan Vlaisavljević veruje u čudo.

"Ništa nije gotovo, možemo da stignemo dva gola minusa iz Beograda. Uveren sam da će u Podgorici utakmica biti potpuno drugačija u odnosu na prvu. Nema dileme, napašćemo Partizan. Drugog izbora nemamo. Očekujem veliku podršku navijača i uz malo sreće možemo da napravimo čudo", poručio je Vlaisavljević, prenose "Vijesti".

On je istakao da su se Podgoričani u Beogradu svesno povukli.

"Svesni induvidalnog kvaliteta koji poseduje Partizan nastojali smo da zatvorimo prilaze golu i sačekamo priliku da iz kontranapada ugrozimo rivala. Dobro smo izgledali u prvom delu. Međutim, u nastavku je Partizan zaigrao mnogo agresivnije nošen podrškom sa tribina. Prvi gol smo primili posle kiksa u odbrani i to nas je poremetilo. Došlo je do pada koncentracije, a zatim i kazna u vidu drugog gola. Golman Milan Mijatović je sjajno odradio svoj dio posla, pa sada možemo da se nadamo plasmanu u narednu rundu."

Vlaisavljević kaže da je Partizan bolja ekipa.

"Partizan je objektivno kvalitetnija ekipa i jasno je da je favorit. Ipak, imamo čemu da se nadamo, rezultat iz prve utakmice nije tako loš", podvukao je Vlaisavljević.

Crno-beli će bez podrške svojih navijača braniti 2:0 iz Humske, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako javljaju podgorički mediji, Budućnost je rasprodala sve karte koje su bile dostupne putem trebovanja, dok će se tek mali paket ulaznica naći na blagajnama SC "Morača" u ponedeljak 9-14 i 18-20 časova.

Tribine stadiona Pod Goricom čiji je kapacitet 15.000 mesta neće biti popunjene do poslednjeg mesta jer će južna tribina ostati prazna.

Ona je rezervisana za gostujuće navijače, ali je UEFA kaznila Partizana zabranom dovođenja svojih pristalica na gostovanja, pa u utorak uveče neće biti ogranizovanog navijača "grobara".

"Dolazi 20 Kosovića! Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u glavnom gradu Crne Gore", izjavio je za "Sportski žurnal" vezista Partizana Nebojša Kosović, momak rodom iz Nikšića.

Partizan je na svom terenu odradio veliki deo posla, u Humskoj su skoro već počeli da planiraju spektakl sa Olimpijakosom u trećoj rundi, ali Podgoričani se nisu predali.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana igra se u utorak od 20:45 časova.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar