Биља потписао, Росонери сад чекају шпица!

Аргентинац ставио параф на сарадњу до лета 2020. године.

Фудбал 17.07.2017 | 14:15
Биља потписао, Росонери сад чекају шпица!
Милан је успешно привео крају још један посао у прелазном року. Иако је недеља, Росонери раде пуном паром па је тако данас у просторијама клуба уговор на три године потписао доскорашњи капитен римског Лација Лукас Биља.

Римски клуб зарадиће 17.000.000 евра на име обештећења, а припашће му у будућности још 3.000.000 европских новчаница од бонуса.

Тренер Росонера Винћенцо Монтела је са Биљом добио ратника и команданта на средини терена, искусног фудбалера који је пре три године у дресу Аргентине играо финале Светског првенства.

А са четири године играња у Лацију сакупио је овај везиста много искуства у Серији А која је специфично такмичења.

Ипак, долази у клуб који, колико год да је претходних година падао и крунио сопствени углед, задржао је велике апетите, а са доласком кинеских инвеститора и активирањем трансфер бомбе зване Леонардо Бонучи, показао да хоће да се врати у врх.

Само је питање како ће се Биља снаћи у том окружењу и под сасвим другом врстом притиска у односу на оно са чим се сусретао у Лацију.

У претходне четири године овај фудбалер је у дресу римског клуба одиграо 127 мечева и постигао 16 голова, али није освојио ниједан трофеј. А управо то је оно што се очекује од клуба какав је Милан.

Сада када је и дефинитивно завршен трансфер Биље, управа Росонера се окреће довођењу појачања у нападу, а с обзиром на еуфорију која последњих дана влада међу навијачима, јасно је да се очекује још неко јако име. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар