Bilja potpisao, Rosoneri sad čekaju špica!

Argentinac stavio paraf na saradnju do leta 2020. godine.

Fudbal 17.07.2017 | 14:15
Bilja potpisao, Rosoneri sad čekaju špica!
Milan je uspešno priveo kraju još jedan posao u prelaznom roku. Iako je nedelja, Rosoneri rade punom parom pa je tako danas u prostorijama kluba ugovor na tri godine potpisao doskorašnji kapiten rimskog Lacija Lukas Bilja.

Rimski klub zaradiće 17.000.000 evra na ime obeštećenja, a pripašće mu u budućnosti još 3.000.000 evropskih novčanica od bonusa.

Trener Rosonera Vinćenco Montela je sa Biljom dobio ratnika i komandanta na sredini terena, iskusnog fudbalera koji je pre tri godine u dresu Argentine igrao finale Svetskog prvenstva.

A sa četiri godine igranja u Laciju sakupio je ovaj vezista mnogo iskustva u Seriji A koja je specifično takmičenja.

Ipak, dolazi u klub koji, koliko god da je prethodnih godina padao i krunio sopstveni ugled, zadržao je velike apetite, a sa dolaskom kineskih investitora i aktiviranjem transfer bombe zvane Leonardo Bonuči, pokazao da hoće da se vrati u vrh.

Samo je pitanje kako će se Bilja snaći u tom okruženju i pod sasvim drugom vrstom pritiska u odnosu na ono sa čim se susretao u Laciju.

U prethodne četiri godine ovaj fudbaler je u dresu rimskog kluba odigrao 127 mečeva i postigao 16 golova, ali nije osvojio nijedan trofej. A upravo to je ono što se očekuje od kluba kakav je Milan.

Sada kada je i definitivno završen transfer Bilje, uprava Rosonera se okreće dovođenju pojačanja u napadu, a s obzirom na euforiju koja poslednjih dana vlada među navijačima, jasno je da se očekuje još neko jako ime. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar