Златан: Послао бих и Мејведера и Макгрегора у болницу!

Шведски фубалер не може више да гледа циркус око најскупљег меча у историји спорта!

Фудбал 20.07.2017 | 21:00
Златан: Послао бих и Мејведера и Макгрегора у болницу!
Златан Ибрахимовић је заиста посебна фела. Момак овдашњег порекла који је опчинио и родну Шведску, али и читав свет познат је по огромном, гигантском егу. Он га је и спасао из немаштине и довео га на место можда и најпопуларнијег фудбалер данашњице. Колико цени себе виде се и по томе што обавезно има кукицу на Ћ, за разлику од многих наших фудбалера који играју у иностранству. Он се, за разлику од њих, себе не стиди.

Но, тај его уме понекад и да га натера да каже по коју погрешну стварм, да не кажемо глупост. Тако је било и у интyервјуу за Мундо Депотриво где је испозивао Флојда Мејведера млађег и Конора Мекгрегора који би требали да укрсте рукавице 26. августа у дуго очекиваном "најскупљем мечу у историји":

"Мука ми је око целе те халабуке око меча Мејведера и Макгрегора! Најбоље за њих би било да престану са глупостима и да се боре против мене. Нисам сигуран како би ишло, али верујем да би их обојицу послао у болницу!"

Да подсетимо - Мејведер млађи је по многима најбољи боксер свих времена који је без иједног пораза прошле године отишао у пензију, да би се сада врартио, док је КонорМакгрегор најпопуларнији ММА борац данашњице.

Ипак, треба знати да ни Златан није мачји кашаљ пошто има црни појас у теквондоу, а и виши је за главу и по од она два ратника. Ко не верује у Ибрахимовићеве фајтерске способности, нека погледа овај снимак...



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

3

20.07.2017 19:06

Ибро краљ

ОДГОВОРИТЕ