Zlatan: Poslao bih i Mejvedera i Makgregora u bolnicu!

Švedski fubaler ne može više da gleda cirkus oko najskupljeg meča u istoriji sporta!

Fudbal 20.07.2017 | 21:00
Zlatan: Poslao bih i Mejvedera i Makgregora u bolnicu!
Zlatan Ibrahimović je zaista posebna fela. Momak ovdašnjeg porekla koji je opčinio i rodnu Švedsku, ali i čitav svet poznat je po ogromnom, gigantskom egu. On ga je i spasao iz nemaštine i doveo ga na mesto možda i najpopularnijeg fudbaler današnjice. Koliko ceni sebe vide se i po tome što obavezno ima kukicu na Ć, za razliku od mnogih naših fudbalera koji igraju u inostranstvu. On se, za razliku od njih, sebe ne stidi.

No, taj ego ume ponekad i da ga natera da kaže po koju pogrešnu stvarm, da ne kažemo glupost. Tako je bilo i u intyervjuu za Mundo Depotrivo gde je ispozivao Flojda Mejvedera mlađeg i Konora Mekgregora koji bi trebali da ukrste rukavice 26. avgusta u dugo očekivanom "najskupljem meču u istoriji":

"Muka mi je oko cele te halabuke oko meča Mejvedera i Makgregora! Najbolje za njih bi bilo da prestanu sa glupostima i da se bore protiv mene. Nisam siguran kako bi išlo, ali verujem da bi ih obojicu poslao u bolnicu!"

Da podsetimo - Mejveder mlađi je po mnogima najbolji bokser svih vremena koji je bez ijednog poraza prošle godine otišao u penziju, da bi se sada vrartio, dok je KonorMakgregor najpopularniji MMA borac današnjice.

Ipak, treba znati da ni Zlatan nije mačji kašalj pošto ima crni pojas u tekvondou, a i viši je za glavu i po od ona dva ratnika. Ko ne veruje u Ibrahimovićeve fajterske sposobnosti, neka pogleda ovaj snimak...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

3

20.07.2017 19:06

Ibro kralj

ODGOVORITE