Нинџа ће бити срећан!

Уговор на пет година, плата 5. 000. 000 евра! Рома завршила још један важан посао, Интер опет извисио!

Фудбал 19.07.2017 | 09:45
Нинџа ће бити срећан!
Скинули су с дневног реда челници Роме још једно важно питање овог лета. Можда и најважније кад су у питању амбиције за наредну сезону. Раџа Најнголан остаје на Олимпику.

То је епилог састанка челника Вучице, белгијског репрезентативца и његовог менаџера, који је јавности обелоданио председник римског клуба, Џејмс Палота.

„Све смо се договорили, Раџа ће потписати нови уговор“, рекао је Палота пре него што се укрцао у авион и одлетео за Сједињене Америчке Државе.

Посао је завршен синоћ. За истим столом били су Палота, спортски директор Роме Монћи,Најнголан и његов агент. Направљен је такав договор да популарни Нинџа потпише нови уговор и уместо постојећег, који истиче у јуну 2020, озваничи останак до 2022. године.

С обзиром да је минуле сезоне постао један од важнијих играча екипе, плата ће му порасти са 3.200.000 по години на округло 5.000.000 евра. На тај начин биће стављена тачка на снажно интересовање Интера, чији су тренер Лучано Спелети и нови спортски директор Валтер Сабатини (пристигли баш из Роме) желели централног везисту у свом тиму и нудили му 6.000.000 евра годишњу зараду. Пресудило је, ипак, то што ће са Вучицом играти у Лиги шампиона, док Неразури наредне такмичарске године немају обавеза у Европи.

Истовремено, одбијени су налети Челсија и Манчестер јунајтеда, који су се уз Интер помињали као потенцијани купци.

Подсетимо, пре Најнголана - који ће посао озваничити наредне седмице - нове уговоре са Ромом потписали су Данијеле де Роси и Алесандро Флоренци, а доведени су Рик Карсдорп(Фајенорд), Лоренцо Пелегрини (Сасуоло), Максим Гоналон (Лион), Џенгиз Ундер (Истанбул Башакшехир) и Ектор Морено (ПСВ).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар