Nindža će biti srećan!

Ugovor na pet godina, plata 5. 000. 000 evra! Roma završila još jedan važan posao, Inter opet izvisio!

Fudbal 19.07.2017 | 09:45
Nindža će biti srećan!
Skinuli su s dnevnog reda čelnici Rome još jedno važno pitanje ovog leta. Možda i najvažnije kad su u pitanju ambicije za narednu sezonu. Radža Najngolan ostaje na Olimpiku.

To je epilog sastanka čelnika Vučice, belgijskog reprezentativca i njegovog menadžera, koji je javnosti obelodanio predsednik rimskog kluba, Džejms Palota.

„Sve smo se dogovorili, Radža će potpisati novi ugovor“, rekao je Palota pre nego što se ukrcao u avion i odleteo za Sjedinjene Američke Države.

Posao je završen sinoć. Za istim stolom bili su Palota, sportski direktor Rome Monći,Najngolan i njegov agent. Napravljen je takav dogovor da popularni Nindža potpiše novi ugovor i umesto postojećeg, koji ističe u junu 2020, ozvaniči ostanak do 2022. godine.

S obzirom da je minule sezone postao jedan od važnijih igrača ekipe, plata će mu porasti sa 3.200.000 po godini na okruglo 5.000.000 evra. Na taj način biće stavljena tačka na snažno interesovanje Intera, čiji su trener Lučano Speleti i novi sportski direktor Valter Sabatini (pristigli baš iz Rome) želeli centralnog vezistu u svom timu i nudili mu 6.000.000 evra godišnju zaradu. Presudilo je, ipak, to što će sa Vučicom igrati u Ligi šampiona, dok Nerazuri naredne takmičarske godine nemaju obaveza u Evropi.

Istovremeno, odbijeni su naleti Čelsija i Mančester junajteda, koji su se uz Inter pominjali kao potencijani kupci.

Podsetimo, pre Najngolana - koji će posao ozvaničiti naredne sedmice - nove ugovore sa Romom potpisali su Danijele de Rosi i Alesandro Florenci, a dovedeni su Rik Karsdorp(Fajenord), Lorenco Pelegrini (Sasuolo), Maksim Gonalon (Lion), Džengiz Under (Istanbul Bašakšehir) i Ektor Moreno (PSV).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar