Рома и Најнголан - осмјех је ту!

А нови уговор на столу! Разлика је у 500. 000 евра! Фантастичне вести за навијаче Роме.

Фудбал 17.07.2017 | 22:30
Рома и Најнголан - осмјех је ту!
Не да се тандему Лучано Спалети - Валтер Сабатини да приволе Рађу Најнголана да прихвати Интеров позив и пресели се у Град моде, где је био виђен као можда и највеће појачање овог лета. А после данашњег састанка Роминог спортског директора Монћија са белгијским везистом и његовим агентом Алесандром Белтрамијем, те шансе су се додатно, значајно умањиле!

Римом је одјекнуло да је данас поподне Монћи имао отворени, 40-минутни разговор саНајнголаном, где му је изнео све замисли за нову сезону и понудио продужетак сарадње, уз драстично увећање плате. Италијански новинари сачекали су Најнголана иБелтрамија испред седишта Роме, где су покушали да узму званичну изјаву. На питање - да ли ће остати у Роми и после лета? - стигао је занимљив одговор:

"Видите да се смејем", било је све што је Најнголан изговорио, док Белтрами није био расположен за причу. 

Како ствари стоје, Најголан има озбиљних разлога за радост и осмех. Рома му нуди уговор до 2022. године, уз годишњу плату од 4.500.000 евра! Што је за готово 1.200.000 више од оног што је досад добијао, за сарадњу до 2020. године. Додуше, разлог зашто већ данас није пао договор две стране лежи у суми од 500.000 евра. Јер,Најнголан тражи уговор на 5.000.000 евра, чиме би претекао Едина Џека (4.500.000 евра) и постао други најплаћенији играч у тиму иза Данијелеа Де Росија (6.500.000 евра годишње). Рома засад остаје на првобитно понуђеној суми, мада остаје да се види шта ће се догодити у наредним данима. Уговор би, према наводима италијанске штампе, требало да буде потписан када Рома већ оде у САД на припреме за нову сезону. 

С друге стране Лучано Спалети верује да Интер има моћ да доведе Најнголана и да се у клубу убрзано ради на томе да Белгијанац стигне што пре.

„Директори раде на томе. Као што сам рекао, морамо да попустимо мало како бисмо могли да говоримо о потпису. Цео посао раде наши директори и свесни су колико је ово важно“, поручио је Спалети.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар