Roma i Najngolan - osmjeh je tu!

A novi ugovor na stolu! Razlika je u 500. 000 evra! Fantastične vesti za navijače Rome.

Fudbal 17.07.2017 | 22:30
Roma i Najngolan - osmjeh je tu!
Ne da se tandemu Lučano Spaleti - Valter Sabatini da privole Rađu Najngolana da prihvati Interov poziv i preseli se u Grad mode, gde je bio viđen kao možda i najveće pojačanje ovog leta. A posle današnjeg sastanka Rominog sportskog direktora Monćija sa belgijskim vezistom i njegovim agentom Alesandrom Beltramijem, te šanse su se dodatno, značajno umanjile!

Rimom je odjeknulo da je danas popodne Monći imao otvoreni, 40-minutni razgovor saNajngolanom, gde mu je izneo sve zamisli za novu sezonu i ponudio produžetak saradnje, uz drastično uvećanje plate. Italijanski novinari sačekali su Najngolana iBeltramija ispred sedišta Rome, gde su pokušali da uzmu zvaničnu izjavu. Na pitanje - da li će ostati u Romi i posle leta? - stigao je zanimljiv odgovor:

"Vidite da se smejem", bilo je sve što je Najngolan izgovorio, dok Beltrami nije bio raspoložen za priču. 

Kako stvari stoje, Najgolan ima ozbiljnih razloga za radost i osmeh. Roma mu nudi ugovor do 2022. godine, uz godišnju platu od 4.500.000 evra! Što je za gotovo 1.200.000 više od onog što je dosad dobijao, za saradnju do 2020. godine. Doduše, razlog zašto već danas nije pao dogovor dve strane leži u sumi od 500.000 evra. Jer,Najngolan traži ugovor na 5.000.000 evra, čime bi pretekao Edina Džeka (4.500.000 evra) i postao drugi najplaćeniji igrač u timu iza Danijelea De Rosija (6.500.000 evra godišnje). Roma zasad ostaje na prvobitno ponuđenoj sumi, mada ostaje da se vidi šta će se dogoditi u narednim danima. Ugovor bi, prema navodima italijanske štampe, trebalo da bude potpisan kada Roma već ode u SAD na pripreme za novu sezonu. 

S druge strane Lučano Spaleti veruje da Inter ima moć da dovede Najngolana i da se u klubu ubrzano radi na tome da Belgijanac stigne što pre.

„Direktori rade na tome. Kao što sam rekao, moramo da popustimo malo kako bismo mogli da govorimo o potpisu. Ceo posao rade naši direktori i svesni su koliko je ovo važno“, poručio je Spaleti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar