Кеба тражи помоћ од надриљекара

Драган Којић Кеба уз помоћ надрилекара настоји да очува срећу и благостање у породици и реши се депресије, сазнаје Курир из извора блиског фолкеру. Северинин свекар последњих шест месеци редовно посећује надрилекара у Старој Пазови.

Србија 15.07.2017 | 07:13
Кеба тражи помоћ од надриљекара
"Кеба код надрилекара углавном одлази сам. Код њега се задржава сат времена, што значи да и те како има о чему да прича с њим и да му се обрати за све што га тишти. А тишти га много тога", прича извор за Курир.

"Кеба жели да му све у животу буде потаман, здравље, срећа, породица, па и лепота. Иначе, тај човек ког кога одлази познат је као изузетно способан надрилекар и има добру репутацију у Старој Пазови. Кажу да је усрећио многе парове и да чак има моћ да за само три сеансе излечи од депресије", каже саговорник.

Кеба је остао недоступан на позиве да прокоментарише ове наводе.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xyц

15.07.2017 06:07

Боље код надриљекара него код фармацеуске мафије ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кеба,

15.07.2017 11:44

Да будем директан :ри јаране вец дузе време несто оплетас " ти требас по хитно ,правога доктора, који це ти оцистити дусу ' да вам грехе оцисти

Name

ЧАПАЈЕВ

15.07.2017 15:25

Ма Кеба се насикиро да ће снаица понови снимати филм са глумцима из Херцеговине па му се слишило а и мали Кебица не би био добро

ОДГОВОРИТЕ