Keba traži pomoć od nadriljekara

Dragan Kojić Keba uz pomoć nadrilekara nastoji da očuva sreću i blagostanje u porodici i reši se depresije, saznaje Kurir iz izvora bliskog folkeru. Severinin svekar poslednjih šest meseci redovno posećuje nadrilekara u Staroj Pazovi.

Srbija 15.07.2017 | 07:13
Keba traži pomoć od nadriljekara
"Keba kod nadrilekara uglavnom odlazi sam. Kod njega se zadržava sat vremena, što znači da i te kako ima o čemu da priča s njim i da mu se obrati za sve što ga tišti. A tišti ga mnogo toga", priča izvor za Kurir.

"Keba želi da mu sve u životu bude potaman, zdravlje, sreća, porodica, pa i lepota. Inače, taj čovek kog koga odlazi poznat je kao izuzetno sposoban nadrilekar i ima dobru reputaciju u Staroj Pazovi. Kažu da je usrećio mnoge parove i da čak ima moć da za samo tri seanse izleči od depresije", kaže sagovornik.

Keba je ostao nedostupan na pozive da prokomentariše ove navode.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

xyc

15.07.2017 06:07

Bolje kod nadriljekara nego kod farmaceuske mafije ...

ODGOVORITE
Name

Keba,

15.07.2017 11:44

Da budem direktan :ri jarane vec duze vreme nesto opletas " ti trebas po hitno ,pravoga doktora, koji ce ti ocistiti dusu ' da vam grehe ocisti

Name

ČAPAJEV

15.07.2017 15:25

Ma Keba se nasikiro da će snaica ponovi snimati film sa glumcima iz Hercegovine pa mu se slišilo a i mali Kebica ne bi bio dobro

ODGOVORITE