Матић - ИН, Бонући - ОУТ!

Јувентус кренуо по Немању „Словака“, Интер опет пред поразом! Време је за још једну велику куповину Старе даме.

Фудбал 14.07.2017 | 14:00
Матић - ИН, Бонући - ОУТ!
Јувентус је синоћ постигао договор са Миланом о продаји Леонарда Бонућија, а зарађених 40.000.000 евра ће одмах покушати да уложи у довођење српског везисте Немање Матића! Ас Челсија је приоритет Јувентуса у наредних неколико дана прелазног рока.

Челси је недавно стопирао Матићев трансфер у Манчестер Јунајтед вредан 45.000.00 евра због тога што су им Црвени ђаволи испред носа отели Лукакуа. Међутим, Матић сигурно иде, а поред Јувентуса је и Интер у офанзиви на његов потпис. У Лондон ујутро на лекарске прегледе и потпис уговора са Челсијем стиже Тјемуе Бакајоко што ће широм отворити вратаМатићевог трансфера.

Јувентус више не жели да губи време. Одавно су пикирали Матића, размишљали су о још неким опцијама попут Матуидија или Нзонзија, али је на крају донесена одлука да се свим силама крене на Србина из Челсија. Матић тренира одвојено од екипе Челсија и чека трансфер у неки други клуб. Претпоставља се да има договор са Старом дамом као што је и Бонући још раније договорио услове са Миланом.

Јувентус је већ довео Дагласа Косту за 46.000.000 евра (обавезан откуп уговора) и тиме попунио квоту за појачања са пасошима ван ЕУ. Подсетимо, рачунају се играчи који долазе из неиталијанских клубова. Међутим, то неће бити препрека за Матићев трансфер.Немања поред српског, има и словачки пасош тако да ће се рачунати као играч из ЕУ.

Претпоставља се да ће Челси бити задовољан са 40.000.000 евра за српског везисту, али и да ће Италијани покушати за поечтак да прођу са мањом понудом. То може да искористи Интер који је спреман да плати више, али не треба сумњати да би играч радије прешао у Јувентус него у табор Неразура.

Наредних дана се ломи око Матића...

Уз Србина, Јувентусов приоритет наредних дана је и куповина Федерика Бернардескија који кошза око 40.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар