Matić - IN, Bonući - OUT!

Juventus krenuo po Nemanju „Slovaka“, Inter opet pred porazom! Vreme je za još jednu veliku kupovinu Stare dame.

Fudbal 14.07.2017 | 14:00
Matić - IN, Bonući - OUT!
Juventus je sinoć postigao dogovor sa Milanom o prodaji Leonarda Bonućija, a zarađenih 40.000.000 evra će odmah pokušati da uloži u dovođenje srpskog veziste Nemanje Matića! As Čelsija je prioritet Juventusa u narednih nekoliko dana prelaznog roka.

Čelsi je nedavno stopirao Matićev transfer u Mančester Junajted vredan 45.000.00 evra zbog toga što su im Crveni đavoli ispred nosa oteli Lukakua. Međutim, Matić sigurno ide, a pored Juventusa je i Inter u ofanzivi na njegov potpis. U London ujutro na lekarske preglede i potpis ugovora sa Čelsijem stiže Tjemue Bakajoko što će širom otvoriti vrataMatićevog transfera.

Juventus više ne želi da gubi vreme. Odavno su pikirali Matića, razmišljali su o još nekim opcijama poput Matuidija ili Nzonzija, ali je na kraju donesena odluka da se svim silama krene na Srbina iz Čelsija. Matić trenira odvojeno od ekipe Čelsija i čeka transfer u neki drugi klub. Pretpostavlja se da ima dogovor sa Starom damom kao što je i Bonući još ranije dogovorio uslove sa Milanom.

Juventus je već doveo Daglasa Kostu za 46.000.000 evra (obavezan otkup ugovora) i time popunio kvotu za pojačanja sa pasošima van EU. Podsetimo, računaju se igrači koji dolaze iz neitalijanskih klubova. Međutim, to neće biti prepreka za Matićev transfer.Nemanja pored srpskog, ima i slovački pasoš tako da će se računati kao igrač iz EU.

Pretpostavlja se da će Čelsi biti zadovoljan sa 40.000.000 evra za srpskog vezistu, ali i da će Italijani pokušati za poečtak da prođu sa manjom ponudom. To može da iskoristi Inter koji je spreman da plati više, ali ne treba sumnjati da bi igrač radije prešao u Juventus nego u tabor Nerazura.

Narednih dana se lomi oko Matića...

Uz Srbina, Juventusov prioritet narednih dana je i kupovina Federika Bernardeskija koji košza oko 40.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar