Лајпциг одбио 65.000.000 за Кејту!

Ливерпул ће морати да се врати са још бољом понудом!

Фудбал 17.07.2017 | 11:00
Лајпциг одбио 65.000.000 за Кејту!
Ливерпул напада, али Лајпциг се за сада успешно брани. Наби Кејта и даље је члан немачког вицешампиона који је, како преноси Билд, одбио понуду енглеског клуба од чак 65.000.000 евра.

Тренер Ливерпула Јирген Клоп као главни приоритет у овом прелазном року поставио је довођење Кејте, међутим, очигледно је да ће морати да покуша са још више новца.

Овај везиста наговестио је недавно да би био спреман да промени средину овог лета и није прихватио да разговара са управом Лајпцига о потписивању новог уговора.

Колико је Клоп одлучан у намери да ангажује баш играча Лајпцига сведочи и податак да уопште нема списак играча који би могли да буду алтернатива ако не успе да „сломи отпор“ Немаца.

Оно што би, према тврдњама Билда, али и појединих енглеских медија, могло да иде на руку Ливерпулу наводно је чињеница да одређене структуре у управи Лајпцига полако, али сигурно мењају мишљење и сматрају да би требало узети велики новац за Кејту у овом прелазном року.

Кејта је прошле сезоне у дресу Лајпцига одиграо 32 утакмице и дао осам голова, а тај клуб први пут у историји изборио је пласман у Лигу шампиона.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар