Lajpcig odbio 65.000.000 za Kejtu!

Liverpul će morati da se vrati sa još boljom ponudom!

Fudbal 17.07.2017 | 11:00
Lajpcig odbio 65.000.000 za Kejtu!
Liverpul napada, ali Lajpcig se za sada uspešno brani. Nabi Kejta i dalje je član nemačkog vicešampiona koji je, kako prenosi Bild, odbio ponudu engleskog kluba od čak 65.000.000 evra.

Trener Liverpula Jirgen Klop kao glavni prioritet u ovom prelaznom roku postavio je dovođenje Kejte, međutim, očigledno je da će morati da pokuša sa još više novca.

Ovaj vezista nagovestio je nedavno da bi bio spreman da promeni sredinu ovog leta i nije prihvatio da razgovara sa upravom Lajpciga o potpisivanju novog ugovora.

Koliko je Klop odlučan u nameri da angažuje baš igrača Lajpciga svedoči i podatak da uopšte nema spisak igrača koji bi mogli da budu alternativa ako ne uspe da „slomi otpor“ Nemaca.

Ono što bi, prema tvrdnjama Bilda, ali i pojedinih engleskih medija, moglo da ide na ruku Liverpulu navodno je činjenica da određene strukture u upravi Lajpciga polako, ali sigurno menjaju mišljenje i smatraju da bi trebalo uzeti veliki novac za Kejtu u ovom prelaznom roku.

Kejta je prošle sezone u dresu Lajpciga odigrao 32 utakmice i dao osam golova, a taj klub prvi put u istoriji izborio je plasman u Ligu šampiona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar