Милан "газдује" пијацом, краде и Леа Бонућија?!

Деловало је као "шарена лажа", али изгледа заиста има истине у сензационалном трансферу Леонарда Бонућија у Милан.

Фудбал 15.07.2017 | 12:00
Милан "газдује" пијацом, краде и Леа Бонућија?!
Матео Мусакијо, Рикардо Родригез, Андре Силва, Хакан Чалханоглу, Франк Кеси, Фабио Борини, Андреа Конти, продужен уговор са Ђанлуиђијем Донарумом - и није крај!

Милански клуб би као "шлаг на торту" могао да доведе и једног од најбољих штопера данашњице Леонарда Бонућија (30) који није задовољан у Јувентусу, а иако се ова вест у почетку чинила као "шарена лажа" све више извора у Италији наводи да су ОБЕ стране заинтересоване!

Сам Бонући је свом агенту предложи да "јави" Милану да је заинтересован за њихов пројекат, па су "росонери" послали понуду од 30 милиона евра која не задовољава "торинезе" и који траже 45 милиона и Матију де Шиља, док други извори наводе и да би у овај читав трансфер могао да буде укључен и млади Андреа Ромањоли и тако би "смањио" финансијску одштету.

И поред свега - ова прича и даље делује невероватно...

Ипак се ради о штоперу у најбољим годинама и на врхунцу форме, као и то да је Милан, који не игра ни Лигу шампиона, конкретнији од Реал Мадрида, Челсија, Манчестер ситија и других.

По "среди" је проблем између Бонућија и Макса Алегрија, који га је на кратко био избацио из тима у току сезоне, а проблем се "обновио" уочи финала Лиге шампионе у Кардифу када су њих двојица имали нове несугласице.

Евентуалним одласком Бонућија "распао" би се трио који је он чинио још са Кијелинијем и Барзаљијем, а видећемо да ли ће Јуве "ловити" новог штопера пошто у саставу има суперталентованог Данијелеа Руганија, као и Мехдија Бенатију.

Свакако, ако Милан успе у овој намери, биће то један од најбољих прелазних рокова у новијој историји и дефинитивно порука осталим фудбалерима да су "росонери" поново у игри.

Бар у перспективи...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар