Milan "gazduje" pijacom, krade i Lea Bonućija?!

Delovalo je kao "šarena laža", ali izgleda zaista ima istine u senzacionalnom transferu Leonarda Bonućija u Milan.

Fudbal 15.07.2017 | 12:00
Milan "gazduje" pijacom, krade i Lea Bonućija?!
Mateo Musakijo, Rikardo Rodrigez, Andre Silva, Hakan Čalhanoglu, Frank Kesi, Fabio Borini, Andrea Konti, produžen ugovor sa Đanluiđijem Donarumom - i nije kraj!

Milanski klub bi kao "šlag na tortu" mogao da dovede i jednog od najboljih štopera današnjice Leonarda Bonućija (30) koji nije zadovoljan u Juventusu, a iako se ova vest u početku činila kao "šarena laža" sve više izvora u Italiji navodi da su OBE strane zainteresovane!

Sam Bonući je svom agentu predloži da "javi" Milanu da je zainteresovan za njihov projekat, pa su "rosoneri" poslali ponudu od 30 miliona evra koja ne zadovoljava "torineze" i koji traže 45 miliona i Matiju de Šilja, dok drugi izvori navode i da bi u ovaj čitav transfer mogao da bude uključen i mladi Andrea Romanjoli i tako bi "smanjio" finansijsku odštetu.

I pored svega - ova priča i dalje deluje neverovatno...

Ipak se radi o štoperu u najboljim godinama i na vrhuncu forme, kao i to da je Milan, koji ne igra ni Ligu šampiona, konkretniji od Real Madrida, Čelsija, Mančester sitija i drugih.

Po "sredi" je problem između Bonućija i Maksa Alegrija, koji ga je na kratko bio izbacio iz tima u toku sezone, a problem se "obnovio" uoči finala Lige šampione u Kardifu kada su njih dvojica imali nove nesuglasice.

Eventualnim odlaskom Bonućija "raspao" bi se trio koji je on činio još sa Kijelinijem i Barzaljijem, a videćemo da li će Juve "loviti" novog štopera pošto u sastavu ima supertalentovanog Danijelea Ruganija, kao i Mehdija Benatiju.

Svakako, ako Milan uspe u ovoj nameri, biće to jedan od najboljih prelaznih rokova u novijoj istoriji i definitivno poruka ostalim fudbalerima da su "rosoneri" ponovo u igri.

Bar u perspektivi...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar