"Богдане, никада те нећемо заборавити"!

Фенербахче се захвалио српском играчу за успехе којима је допринео, поручивши му да његово име заувек остаје уписано златним словима у историји клуба.

Кошарка 15.07.2017 | 21:30
"Богдане, никада те нећемо заборавити"!
Богдан Богдановић направио је важан корак у каријери. Он ће од наредне сезоне наступати у НБА лиги, у екипи Сакраменто Кингса, са којом ће потписати трогодишњи уговор.

Богдановић борави у САД, где је на Летњој лиги у Лас Вегасу упознао будуће саиграче, а претходно је боравио и Сакраменту где је обишао халу и упознао легендарне кошаркаше.

Српски кошаркаш напушта екипу Фенербахчеа после тачно три године, а из Истанбула му је поручено да ће његово име заувек остати уписано златним словима у историји тог клуба.

Он је са Фенером прошле сезоне освојио титулу у Евролиги.

"Захвални смо Богдану Богдановићу на доприносу, борби и изузетној личности, које је показивао у сваком тренутку носећи дрес клуба. Он је своје име златним словима уписао у историју клуба. Фенербаче је освојио Евролигу, што једно од највећих достигнућа турског спорта, захваљујући доприносу Богдана Богдановића. Захвални смо му и желимо му успех у даљој каријери", наводи се у саопштењу на сајту Фенербахчеа.

Богдановић је са клубом, осим Евролиге, освојио две шампионске титуле, као и Куп Турске и Куп председника.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар