"Bogdane, nikada te nećemo zaboraviti"!

Fenerbahče se zahvalio srpskom igraču za uspehe kojima je doprineo, poručivši mu da njegovo ime zauvek ostaje upisano zlatnim slovima u istoriji kluba.

Košarka 15.07.2017 | 21:30
"Bogdane, nikada te nećemo zaboraviti"!
Bogdan Bogdanović napravio je važan korak u karijeri. On će od naredne sezone nastupati u NBA ligi, u ekipi Sakramento Kingsa, sa kojom će potpisati trogodišnji ugovor.

Bogdanović boravi u SAD, gde je na Letnjoj ligi u Las Vegasu upoznao buduće saigrače, a prethodno je boravio i Sakramentu gde je obišao halu i upoznao legendarne košarkaše.

Srpski košarkaš napušta ekipu Fenerbahčea posle tačno tri godine, a iz Istanbula mu je poručeno da će njegovo ime zauvek ostati upisano zlatnim slovima u istoriji tog kluba.

On je sa Fenerom prošle sezone osvojio titulu u Evroligi.

"Zahvalni smo Bogdanu Bogdanoviću na doprinosu, borbi i izuzetnoj ličnosti, koje je pokazivao u svakom trenutku noseći dres kluba. On je svoje ime zlatnim slovima upisao u istoriju kluba. Fenerbače je osvojio Evroligu, što jedno od najvećih dostignuća turskog sporta, zahvaljujući doprinosu Bogdana Bogdanovića. Zahvalni smo mu i želimo mu uspeh u daljoj karijeri", navodi se u saopštenju na sajtu Fenerbahčea.

Bogdanović je sa klubom, osim Evrolige, osvojio dve šampionske titule, kao i Kup Turske i Kup predsednika.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar