Ухапшеним Србима одређен притвор

Свим осумњиченим Србима за учешће у пребијању на смрт америчког туристе на грчком острву Закинтос синоћ је одређен притвор до почетка суђења.

Свијет 13.07.2017 | 07:36
Ухапшеним Србима одређен притвор
Они су претходно саслушани пред истражним судијом који им је након тога одредио притвор.

У ком року би суђење могло да почне тешко је процијенити, с обзиром да се тек очекује спровођење детаљне истраге и прикупљање доказа, па онда подизање и потврђивање оптужнице и тек онда заказивање суђења.

Адвокат Зора Добричанин Никодиновић коју је породица осумњиченог Д.Р. ангажовала као браниоца пренијела је Тањугу да је свим младићима одређен притвор.

Грчки медији су раније пренијели да су осморица нападача на Американца на грчком острву Закинтос осумњичена за тешко кривично дјело групног убиства.

Од њих осам шесторица су Срби, а један младић је Грк, који је радио као бармен ноћног клуба на плажи Лаганас, испред којег је убијен 22-годишњи Афроамериканац у тучи.

Јуче су ухапшена још двојица Срба под истим сумњама, а како јављају грчки медији један је одмах и пуштен.

Извор: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Аqуа

13.07.2017 05:59

Гледао сам снимке од 15 минута па оно је страсно. Сретна вам момци била дугороцна робија барем дозивотна кад сте себи онако несто дозволили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Аqуа

13.07.2017 06:18

Ужас, њима је робија загарантована, за њих је тренутно највећи страх изручење у Америку, Америка веома снажно штити своје грађане, изручење убица у Америку би значило пакао до краја живота, мислим да су то и заслужили

Name

@рере Агуа

13.07.2017 08:19

Ако их испоруче Америки добит че сви доживотну јер су учествовали у чопору код убистваТако функционише Америка

Name

Де

14.07.2017 13:25

Нема ста, веома храбро : 8 на 1.