Uhapšenim Srbima određen pritvor

Svim osumnjičenim Srbima za učešće u prebijanju na smrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos sinoć je određen pritvor do početka suđenja.

Svijet 13.07.2017 | 07:36
Uhapšenim Srbima određen pritvor
Oni su prethodno saslušani pred istražnim sudijom koji im je nakon toga odredio pritvor.

U kom roku bi suđenje moglo da počne teško je procijeniti, s obzirom da se tek očekuje sprovođenje detaljne istrage i prikupljanje dokaza, pa onda podizanje i potvrđivanje optužnice i tek onda zakazivanje suđenja.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović koju je porodica osumnjičenog D.R. angažovala kao branioca prenijela je Tanjugu da je svim mladićima određen pritvor.

Grčki mediji su ranije prenijeli da su osmorica napadača na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičena za teško krivično djelo grupnog ubistva.

Od njih osam šestorica su Srbi, a jedan mladić je Grk, koji je radio kao barmen noćnog kluba na plaži Laganas, ispred kojeg je ubijen 22-godišnji Afroamerikanac u tuči.

Juče su uhapšena još dvojica Srba pod istim sumnjama, a kako javljaju grčki mediji jedan je odmah i pušten.

Izvor: Tanjug

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Aqua

13.07.2017 07:59

Gledao sam snimke od 15 minuta pa ono je strasno. Sretna vam momci bila dugorocna robija barem dozivotna kad ste sebi onako nesto dozvolili.

ODGOVORITE
Name

re Aqua

13.07.2017 08:18

Užas, njima je robija zagarantovana, za njih je trenutno najveći strah izručenje u Ameriku, Amerika veoma snažno štiti svoje građane, izručenje ubica u Ameriku bi značilo pakao do kraja života, mislim da su to i zaslužili

Name

@rere Agua

13.07.2017 10:19

Ako ih isporuče Ameriki dobit če svi doživotnu jer su učestvovali u čoporu kod ubistvaTako funkcioniše Amerika

Name

De

14.07.2017 15:25

Nema sta, veoma hrabro : 8 na 1.