Вуковић у Олимпијакосу, плата три пута већа!

Можда дођу још двоијица српских фудбалера!

Фудбал 13.07.2017 | 10:45
Вуковић у Олимпијакосу, плата три пута већа!
Преговори су успешно окончани, српски репрезентативац Јагош Вуковић прелази из турске Коње у грчки Олимпијакос.

Вуковић ће вечерас допутовати у Атини где га очекују лекарски прегледи и потпис уговора са славним клубом из Пиреја. Десетак дана су трајали преговори Коње и Олимпијакоса, а на крају је договорено да грчки шампион плати Турцима нешто више од 2.000.000 евра за обештећење.

„Веома сам срећан што настављам каријеру у Атини и Олимпијакосу. Једва чекам да заиграм пред невериватним навијачима Олимпиајкоса“, кратко је прокоментарисао Вуковићпред лет из Турске за Грчку.

Вуковић ће са Олимпијакосом потписати трогодишњи уговор вредан око 1.200.000 евра по сезони што је три пута више од 400.000 евра годишње које ја зарађивао у Коњи. На трансферу је инсистирао нови Олимпијакосов директор Дарко Ковачевић који је препознао у српском репрезентативцу квалитет за последњу линију црвено-белих.

Међутим, Вуковић није једини Србин који би овог лета могао да слети у Олимоијакос. Грчки шампион се и даље интересује за Милоша Косановича из Стандарда и води преговоре са белгијским клубом. Такође, црвено-бели су заинтересовани и за Ивана Обрадовића из Андерлехта који је жеља тренера Бесника Хасија. Нови стратег Олимпијакоса добро познаје квалитете Косановића и Обрадовића с обзиром да их је гледао у Белгији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар