Vuković u Olimpijakosu, plata tri puta veća!

Možda dođu još dvoijica srpskih fudbalera!

Fudbal 13.07.2017 | 10:45
Vuković u Olimpijakosu, plata tri puta veća!
Pregovori su uspešno okončani, srpski reprezentativac Jagoš Vuković prelazi iz turske Konje u grčki Olimpijakos.

Vuković će večeras doputovati u Atini gde ga očekuju lekarski pregledi i potpis ugovora sa slavnim klubom iz Pireja. Desetak dana su trajali pregovori Konje i Olimpijakosa, a na kraju je dogovoreno da grčki šampion plati Turcima nešto više od 2.000.000 evra za obeštećenje.

„Veoma sam srećan što nastavljam karijeru u Atini i Olimpijakosu. Jedva čekam da zaigram pred neverivatnim navijačima Olimpiajkosa“, kratko je prokomentarisao Vukovićpred let iz Turske za Grčku.

Vuković će sa Olimpijakosom potpisati trogodišnji ugovor vredan oko 1.200.000 evra po sezoni što je tri puta više od 400.000 evra godišnje koje ja zarađivao u Konji. Na transferu je insistirao novi Olimpijakosov direktor Darko Kovačević koji je prepoznao u srpskom reprezentativcu kvalitet za poslednju liniju crveno-belih.

Međutim, Vuković nije jedini Srbin koji bi ovog leta mogao da sleti u Olimoijakos. Grčki šampion se i dalje interesuje za Miloša Kosanoviča iz Standarda i vodi pregovore sa belgijskim klubom. Takođe, crveno-beli su zainteresovani i za Ivana Obradovića iz Anderlehta koji je želja trenera Besnika Hasija. Novi strateg Olimpijakosa dobro poznaje kvalitete Kosanovića i Obradovića s obzirom da ih je gledao u Belgiji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar