Предао се и трећи младић

Сва тројица мушкараца који су више од 20 сати били забарекадирани у подруму стамбене зграде предали су се полицији. Двојица су се предали раније током дана, док су преговори са трећим трајали још неколико сати.

Србија 12.07.2017 | 18:44
Предао се и трећи младић
Више од 24 сата трајала је драма у Крагујевцу, где су се у насељу Бубањ, у подруму стамбене зграде забарикадирала три мушкарца наоружани бомбама и аутоматском пушком.

Они су раније јутрос предали наоружање, а потом су се двојица момака предали полицији. Полиција је потом наставила да преговора са трећим мушкарцем, за којим је раније расписана потерница због покушаја убиства. Он се око 18 часова коначно предао полицији.

Зграду у Улици Светозара Марковића 101 јуче је опколила полиција, када се у њој затворио мушкарац за којим трага МУП са још двојицом пријатеља. Они су код себе имали бомбе и аутоматску пушку. Полиција је раније саопштила да је 36-годишњи мушкарац, за којим је расписана потерница, јуче обавестио Полицијску управу у Крагујевцу да жели да се преда, међутим, након тога је одустао и са једним 18-годишњаком и још једним малолетним младићем који су се, по свему судећи, солидарисали са њим, затворио се у подруму зграде одбијајући да се преда. Како је РТС раније јавио, младићи нису имали захтеве.

Евакуисани станари зграде су целу ноћ провели напољу, чекајући да се ситуација реши како би се вратили у своје домове.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар