Predao se i treći mladić

Sva trojica muškaraca koji su više od 20 sati bili zabarekadirani u podrumu stambene zgrade predali su se policiji. Dvojica su se predali ranije tokom dana, dok su pregovori sa trećim trajali još nekoliko sati.

Srbija 12.07.2017 | 18:44
Predao se i treći mladić
Više od 24 sata trajala je drama u Kragujevcu, gde su se u naselju Bubanj, u podrumu stambene zgrade zabarikadirala tri muškarca naoružani bombama i automatskom puškom.

Oni su ranije jutros predali naoružanje, a potom su se dvojica momaka predali policiji. Policija je potom nastavila da pregovora sa trećim muškarcem, za kojim je ranije raspisana poternica zbog pokušaja ubistva. On se oko 18 časova konačno predao policiji.

Zgradu u Ulici Svetozara Markovića 101 juče je opkolila policija, kada se u njoj zatvorio muškarac za kojim traga MUP sa još dvojicom prijatelja. Oni su kod sebe imali bombe i automatsku pušku. Policija je ranije saopštila da je 36-godišnji muškarac, za kojim je raspisana poternica, juče obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim, nakon toga je odustao i sa jednim 18-godišnjakom i još jednim maloletnim mladićem koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade odbijajući da se preda. Kako je RTS ranije javio, mladići nisu imali zahteve.

Evakuisani stanari zgrade su celu noć proveli napolju, čekajući da se situacija reši kako bi se vratili u svoje domove.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar