Фудбалски земљотрес у Италији!

Милан напао Јувентус бруталном трампом за Бонућија! Рок од 72 сата за одговор!

Фудбал 13.07.2017 | 09:45
Фудбалски земљотрес у Италији!
Да ли је помолу највећи трансфер у Италији овог лета?

Последње вести из Италије говоре о мегатрампи коју је Милан понудио Јувентусу у покушају да доведе Леонарда Бонућија! Италијанска ТВ станица Медиасет ексклузивно јавља детаље Миланове понуде која би могла да уздрма Италију, али и да покаже Јувентусу да се Росонере враћају статусу моћног клуба.

Милан је за Бонућија понудио своје првотимце Алесија Ромањолија, Матију Де Шиљу и одређену суму новца чија висина за сада није позната! Такође, Јувентус је добио рок од 72 сата да одговори на понуду Росонера.

Исти извор тврди да је Милан већ постигао споразум са Леонардом Бонућијем и да он нема ништа против селидбе на Сан Сиро иако је један од симбола Јувентуса. Наводно је он прихватио Миланову понуду вредну 7.000.000 евра по сезпони што је скоро дупло више од онога што има у Јувентусу. Подсетимо, за Бонућија се инетерсују још Манчестер Сити и Челси. 

Росонерима је у срцу одбране неопходан играч врхунског квалитета, али и искуства. ОдБонућија нема бољег на свету. Ромањоли је доведен пре две године за 30.000.000 евра да постане командант одбране, али није до краја оправдао очекивања. Ипак, и даље му предвиђају велику каријеру.

Милан гаји оптимизам да би Јувентус могао да пристане на ово због перспективе. Јувентус већ има у својим редовима Руганија, а капарисао је и Матију Калдару. Довођењем Ромањолија би комплетирао трилинг штопера који ће наредних десет година чинити бедем италијанске репрезентације. Такође, Де Шиљо је велика жеља Јувентуса овог лета. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар