Fudbalski zemljotres u Italiji!

Milan napao Juventus brutalnom trampom za Bonućija! Rok od 72 sata za odgovor!

Fudbal 13.07.2017 | 09:45
Fudbalski zemljotres u Italiji!
Da li je pomolu najveći transfer u Italiji ovog leta?

Poslednje vesti iz Italije govore o megatrampi koju je Milan ponudio Juventusu u pokušaju da dovede Leonarda Bonućija! Italijanska TV stanica Mediaset ekskluzivno javlja detalje Milanove ponude koja bi mogla da uzdrma Italiju, ali i da pokaže Juventusu da se Rosonere vraćaju statusu moćnog kluba.

Milan je za Bonućija ponudio svoje prvotimce Alesija Romanjolija, Matiju De Šilju i određenu sumu novca čija visina za sada nije poznata! Takođe, Juventus je dobio rok od 72 sata da odgovori na ponudu Rosonera.

Isti izvor tvrdi da je Milan već postigao sporazum sa Leonardom Bonućijem i da on nema ništa protiv selidbe na San Siro iako je jedan od simbola Juventusa. Navodno je on prihvatio Milanovu ponudu vrednu 7.000.000 evra po sezponi što je skoro duplo više od onoga što ima u Juventusu. Podsetimo, za Bonućija se inetersuju još Mančester Siti i Čelsi. 

Rosonerima je u srcu odbrane neophodan igrač vrhunskog kvaliteta, ali i iskustva. OdBonućija nema boljeg na svetu. Romanjoli je doveden pre dve godine za 30.000.000 evra da postane komandant odbrane, ali nije do kraja opravdao očekivanja. Ipak, i dalje mu predviđaju veliku karijeru.

Milan gaji optimizam da bi Juventus mogao da pristane na ovo zbog perspektive. Juventus već ima u svojim redovima Ruganija, a kaparisao je i Matiju Kaldaru. Dovođenjem Romanjolija bi kompletirao triling štopera koji će narednih deset godina činiti bedem italijanske reprezentacije. Takođe, De Šiljo je velika želja Juventusa ovog leta. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar