Челси позајмљује и позајмљује...!

Првак Енглеске наставио да позајмљује своје младе играче.

Фудбал 14.07.2017 | 12:00
Челси позајмљује и позајмљује...!
Док Антонио Конте чека да његову екипу појачају још неки играчи осим Вилија Кабаљера иАнтонија Ридигера, млади играчи настављају да одлазе на позајмице.

Тренд "плаваца" да током сваког прелазног рока позајмљује тридесет и више младих фудбалера биће настављен и током овог лета, а новост је да ће играче који су и имали "неке минуте" уступити другим клубовима на годину дана.

Након што су на позајмице послали Тамија Абрахама (Свонси) и Олу Аину (Хал), клупске боје ће на кратко променити и Рубен Лофтус-Чик који је званично стигао у Кристал Палас, док би исто могао да учини и француски дефанзивац Курт Зума.

За њега, додуше, нема још увек официјелне потврде, али енглески медији пишу да би минутажу могао да потражи у Вест Бромвичу или Стоук ситију.

Зума је био "прва дефанзивна измена" Антонија Контеа у прошлој сезони, али је питање колико ће простора добити у наредној сезони јер је клуб вратио Андреаса Кристенсена (Борусија Менхенгладбах) и потписао Антонија Ридигера (Рома), а очекује се долазак још једног штопера.

Спекулише се да би из клуба могао да оде Натанијел Чалоба (Вотфорд), па је питање да ли ће икада иједан продукт Челсијеве академије добити праву шансу у клубу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар