Čelsi pozajmljuje i pozajmljuje...!

Prvak Engleske nastavio da pozajmljuje svoje mlade igrače.

Fudbal 14.07.2017 | 12:00
Čelsi pozajmljuje i pozajmljuje...!
Dok Antonio Konte čeka da njegovu ekipu pojačaju još neki igrači osim Vilija Kabaljera iAntonija Ridigera, mladi igrači nastavljaju da odlaze na pozajmice.

Trend "plavaca" da tokom svakog prelaznog roka pozajmljuje trideset i više mladih fudbalera biće nastavljen i tokom ovog leta, a novost je da će igrače koji su i imali "neke minute" ustupiti drugim klubovima na godinu dana.

Nakon što su na pozajmice poslali Tamija Abrahama (Svonsi) i Olu Ainu (Hal), klupske boje će na kratko promeniti i Ruben Loftus-Čik koji je zvanično stigao u Kristal Palas, dok bi isto mogao da učini i francuski defanzivac Kurt Zuma.

Za njega, doduše, nema još uvek oficijelne potvrde, ali engleski mediji pišu da bi minutažu mogao da potraži u Vest Bromviču ili Stouk sitiju.

Zuma je bio "prva defanzivna izmena" Antonija Kontea u prošloj sezoni, ali je pitanje koliko će prostora dobiti u narednoj sezoni jer je klub vratio Andreasa Kristensena (Borusija Menhengladbah) i potpisao Antonija Ridigera (Roma), a očekuje se dolazak još jednog štopera.

Spekuliše se da bi iz kluba mogao da ode Natanijel Čaloba (Votford), pa je pitanje da li će ikada ijedan produkt Čelsijeve akademije dobiti pravu šansu u klubu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar