24 милиона разлога да одбијеш Гвардиолу!

Без обзира што се Дани Алвес диви Пепу Гвардиоли, није могао да одбије издашну понуду Пари сен Жермена због које ће бити један од најбоље плаћених фудбалера света.

Фудбал 15.07.2017 | 21:00
24 милиона разлога да одбијеш Гвардиолу!
Наљутио је навијаче Јувентуса причајући у суперлативима о Пепу Гвардиоли, менаџеру Манчестер ситија, и пре него што је добио раскид уговора са торинским клубом и чинило се да иде ка "грађанима", међутим велики заокрет у причи направила је понуда Пари сен Жермена.

По свему судећи Дани Алвес (34) ће каријеру наставити у Паризу пошто је према писању енглеских медија прихватио двогодишњи уговор вредан 24 милиона фунти!

Тако богата понуда од 12 милиона фунти годишње била је довољна да заборави на све авантуре са Пепом Гвардиолом коме се "обећао" и у Ситију и који ће сада морати да "измисли" појачање на позицији десног бека која веома шкрипи.

Клуб су напустили Бакари Сања и Пабло Забалета, чак и Хесус Навас кога је Гвардиола "пробао" на овој позицији која је Ситију слаба тачка већ неко време.

Наводно је сума коју је ПСЖ понудио Алвесу двоструко већа од оне коју је вербално договорио са "грађанима", а након које су у Ситију веома бесни и сада морају да ангажују скупо појачање на овом месту. Наводно, то би могао да буде Кајл Вокер из Тотенхема...

Спекулише се да га "певци" неће пустити испод 50 милиона фунти, што би био додатни удар на буџет Гвардиоле који је у овом прелазном року већ потрошио 90 милиона на двојицу играча.

У Сити су за сада стигли Едерсон, голман Бенфике, и Бернардо Силва, плејмејкер Монака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар