24 miliona razloga da odbiješ Gvardiolu!

Bez obzira što se Dani Alves divi Pepu Gvardioli, nije mogao da odbije izdašnu ponudu Pari sen Žermena zbog koje će biti jedan od najbolje plaćenih fudbalera sveta.

Fudbal 15.07.2017 | 21:00
24 miliona razloga da odbiješ Gvardiolu!
Naljutio je navijače Juventusa pričajući u superlativima o Pepu Gvardioli, menadžeru Mančester sitija, i pre nego što je dobio raskid ugovora sa torinskim klubom i činilo se da ide ka "građanima", međutim veliki zaokret u priči napravila je ponuda Pari sen Žermena.

Po svemu sudeći Dani Alves (34) će karijeru nastaviti u Parizu pošto je prema pisanju engleskih medija prihvatio dvogodišnji ugovor vredan 24 miliona funti!

Tako bogata ponuda od 12 miliona funti godišnje bila je dovoljna da zaboravi na sve avanture sa Pepom Gvardiolom kome se "obećao" i u Sitiju i koji će sada morati da "izmisli" pojačanje na poziciji desnog beka koja veoma škripi.

Klub su napustili Bakari Sanja i Pablo Zabaleta, čak i Hesus Navas koga je Gvardiola "probao" na ovoj poziciji koja je Sitiju slaba tačka već neko vreme.

Navodno je suma koju je PSŽ ponudio Alvesu dvostruko veća od one koju je verbalno dogovorio sa "građanima", a nakon koje su u Sitiju veoma besni i sada moraju da angažuju skupo pojačanje na ovom mestu. Navodno, to bi mogao da bude Kajl Voker iz Totenhema...

Spekuliše se da ga "pevci" neće pustiti ispod 50 miliona funti, što bi bio dodatni udar na budžet Gvardiole koji je u ovom prelaznom roku već potrošio 90 miliona na dvojicu igrača.

U Siti su za sada stigli Ederson, golman Benfike, i Bernardo Silva, plejmejker Monaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar