Монћи ''рециклира'' Самира Насрија!

Само годину дана након што га је довео у Севиљу. . .

Фудбал 15.07.2017 | 20:45
Монћи ''рециклира'' Самира Насрија!
Дуго већ Рома тражи замену за офанзивца Мохамеда Салаха који је у рекордном трансферу (50.000.000 евра) појачао Ливерпул, али су многа врата на која су Римљани покуцали остала затворена. 

И даље се чека да нови спортски директор Монћи изведе неко чудо (због чега је доведен), али суочен са чињеницом да Рома више није привлачна за топ имена, мора да тражи нешто што је у рангу овог клуба. Тако се појавила нова/стара опција са Самиром Насријем (30), некадашњим репрезентативцем Француске, који је вишак у Манчестер Ситију и који опет мора да тражи клуб након истека позајмице у Севиљи.

Занимљиво, у Андалузију га је прошлог лета довео баш Монћи који би сада могао да изведе исти потез само на Олимпику.

“Самир је под уговором са Ситијем, а ми разматрамо неколико понуда. Могућ је и трансфер у Кину, а што се тиче Италије, постоје два клуба који га желе. Ради се о топ тимовима”, рекао је Насријев менаџер.

Потом је индиректно признао и да је Рома један од заинтересованих клубова.

“Монћи га је желео у Севиљи и добро га познаје. Клуб какав је Рома сигурно је занимљив Самиру Насрија и постоји међусобна интеракција. Желимо да размотримо Ромине планове, да проучимо да ли за Насрија има места у том новом пројекту. Трансфер у Рим зависио би и од тога ко ће отићи из везног реда Роме, јер се зна да је мој клијент поливалентан везни фудбалер који мора да игра”, поручио је заступник Самира Насрија.

Очигледно да воља постоји, још само да Рома изнађе модел како да ангажује фудбалера који је уговором везан за Манчестер Сити до лета 2019. године.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар