Monći ''reciklira'' Samira Nasrija!

Samo godinu dana nakon što ga je doveo u Sevilju. . .

Fudbal 15.07.2017 | 20:45
Monći ''reciklira'' Samira Nasrija!
Dugo već Roma traži zamenu za ofanzivca Mohameda Salaha koji je u rekordnom transferu (50.000.000 evra) pojačao Liverpul, ali su mnoga vrata na koja su Rimljani pokucali ostala zatvorena. 

I dalje se čeka da novi sportski direktor Monći izvede neko čudo (zbog čega je doveden), ali suočen sa činjenicom da Roma više nije privlačna za top imena, mora da traži nešto što je u rangu ovog kluba. Tako se pojavila nova/stara opcija sa Samirom Nasrijem (30), nekadašnjim reprezentativcem Francuske, koji je višak u Mančester Sitiju i koji opet mora da traži klub nakon isteka pozajmice u Sevilji.

Zanimljivo, u Andaluziju ga je prošlog leta doveo baš Monći koji bi sada mogao da izvede isti potez samo na Olimpiku.

“Samir je pod ugovorom sa Sitijem, a mi razmatramo nekoliko ponuda. Moguć je i transfer u Kinu, a što se tiče Italije, postoje dva kluba koji ga žele. Radi se o top timovima”, rekao je Nasrijev menadžer.

Potom je indirektno priznao i da je Roma jedan od zainteresovanih klubova.

“Monći ga je želeo u Sevilji i dobro ga poznaje. Klub kakav je Roma sigurno je zanimljiv Samiru Nasrija i postoji međusobna interakcija. Želimo da razmotrimo Romine planove, da proučimo da li za Nasrija ima mesta u tom novom projektu. Transfer u Rim zavisio bi i od toga ko će otići iz veznog reda Rome, jer se zna da je moj klijent polivalentan vezni fudbaler koji mora da igra”, poručio je zastupnik Samira Nasrija.

Očigledno da volja postoji, još samo da Roma iznađe model kako da angažuje fudbalera koji je ugovorom vezan za Mančester Siti do leta 2019. godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar