Друга страна бокса – Фјури и Паркер у загрљају!

Док су се Флојд Мејведер и Конор Мекгрегор међусобно вређали приликом најаве своје борбе, потпуно другачија слика виђена је у Манчестеру.

Остали спортови 14.07.2017 | 09:30
Друга страна бокса – Фјури и Паркер у загрљају!
Повратник у ринг Тајсон Фјуи се на промоцији борбе његовог рођака Хјуа са Џозефом Паркером уместо претњи и "пљувања" загрлио са његовим противником.

Фјури и Паркер ће соучити 23. септембра у Манчестеру, у борби која је првобитно била планирана за претходни мај, али је одложен због повреде леђа Фјурија.

Њихова борба ће бити први догађај у Манчестер Арени од терористичког напада који се догодио током поп концерта у мају.

"Био сам разорен када сам чуо шта се догодило. Мајка је ушла у собу плачући, моја мала сестра има само 14 године и често иде на овакве концерте, имали смо среће што није ишла на тај. Помислио сам шта да је то била моја сестра, не бих знао шта да радим. Било је ужасно видети то. Не постоје речи којима може да се опише оно што су ти људи доживели. Моје срце је уз породице које су биле тамо. Приредићемо шоу за навијаче и Манчестер, посветићемо борбу Манчестеру. Показаћемо свима да се не плашимо. Људи су тада изашли на улице и показали да не смеш да бежиш због страха. Поносан сам на њих због тога", рекао је 22-годишњи Фјури.

Фјури је заменио наредном противнику што се у Енглеској срео са Ентонијем Џошуом и промотером Тонија Бељуа Едијем Херном, који су потенцијални ривали бољем из њиховог окршаја.

"Потценили су ме, видим да су ме већ прежалили. Већ договарају наредну борбу. Ја бих себе схватио врло озбиљно јер долазим 100 одсто по појас. А за бубашвабу Херна, јер то он јесте, поручујем да после долазим по њега и његовог борца Џошуу. Када освојим овај појас, Тајсон и ја ћемо ујединити заједно ову категорију", истакао је млађи из клана Фјурија.

Паркер има 25 година, непоражен је у 23 професионалне борбе од којих је 18 добио нокаутом.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар