Босић: Потребан је мир и развој

И данас је једнако важно да Срби у Републици Српској, без обзира на политичку опредијељеност, сачувају јединство  на највиталнијим питањима за живот људи, без диоба и политичких сукоба, оцијенио је замјеник предсједавајућег Парламентарне Скупштине БиХ Младен Босић, који је у родном граду био учесник славске свечаности СДС-а.  

Република Српска 12.07.2017 | 13:58
Босић: Потребан је мир и развој
„Као и у вријеме када је настајала као потреба српског народа да се политички организује и сачува од истребљења Србе западно од Дрине, тако је Српска демократска странка и данас, 27 година касније, потребна Републици Српској. То не значи да друге странке нису потребне, али је СДС дубоко везана за настанак и државност Републике.



Као што је тада у тешким условима успјела да обезбиједи јединство, увјерен сам да ће то успјети на најважнијим питањима везаним  за опстанак, и у времену пред нама. Зато очекујем од СДС да нас послије Петровдана окупи у жешћој политичкој борби јер видимо да се формирају разни фронтови, принципијелни и непринципијелни.



Поново смо изузетно потребни Републици Српској да направимо равнотежу и баланс, без сукоба и свађа са другима које никоме не требају и не доносе добро. Нама је потребан достојанствен и миран развој српског народа западно од ријеке Дрине", поручио је Младен Босић са славске свечаности странке у Брчком.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Несватљиво,

12.07.2017 13:02

Од 1945 е, краја рата ;југовици скупа изградили ,индустријализрали "модернизирали дрзаву.не вређам никога:ове 3и будале никако да се усагласе ,нека буде 4и милиона народа,јебу у здрав мозак"свет иде напред развија се колико се да ,ситуација није рузната договорире се вец јесанпута :уколико не иде онда диоба ,нека иде свако по своме.

ОДГОВОРИТЕ